[maxmegamenu location=main_menu]
Labor - dnevni boravak
Labor - krojenje iverice
Labor - detalj namještaja
Kuhinje po mjeri
Labor - dnevni boravak
Europska unija
Labor - krojenje iverice
Image is not available
Labor - detalj namještaja
Image is not available
Kuhinje po mjeri
Image is not available
previous arrow
next arrow
Spavaće sobe, dječje sobe, ugradbeni ormari

O NAMA

Tvrtka Labor d.o.o. Koprivnica osnovana je 1995. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja namještaja i repromaterijala za drvnu industriju. Kako bismo bili što konkurentniji i kako bismo mogli odgovoriti na nove izazove na tržištu 2006. godine smo pokrenuli vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri u Poslovnoj zoni u  Koprivnici  s ciljem povećanja kvalitete naših proizvoda i usluga. Uz samu proizvodnju proširili smo i maloprodaju na tisuću kvadrata izložbenog prostora. 

Dugi niz godina posebnu pažnju poklanjamo kvaliteti namještaja i zadovoljstvu krajnjih kupaca. Svakom kupcu pristupamo na individualan način, bilo da se radi o modernom ili klasičnom namještaju, mi ćemo vam pomoći kreirati vaš idealni interijer. Kako su krajnji kupci i njihove potrebe naša naša najveća vodilja, uz pomoć EU fondova nastavljamo ulagati u nove strojeve i nova postrojenja. Labor surađuje sa velikim brojem domaćih i stranih proizvođača namještaja, pa smo u mogućnosti našim kupcima ponuditi izradu svih vrsta namještaja po mjeri.

Prepustite se našem stručnom vodstvu koje će vam dizajnirati, proizvesti i na kraju dostaviti i montirati sav namještaj, kako biste vi mogli uživati u svom personaliziranom prostoru. U moru jednakih ponuda namještaja želimo da se svaki kupac osjeća posebno i uvidi prednost personaliziranog prostora.

Cilj poduzeća je uskladiti se sa suvremenim trendovima i najmodernijom tehnologijom za izradu namještaja.

Svaki novi projekt za nas je izazov kojem ćemo odgovorno pristupiti i sa oduševljenjem prihvatiti te kvalitetno odraditi – jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu!

Obratite nam se s povjerenjem!

PRESS

Kuhinje po narudžbi

 
Moderne kuhinje po mjeri omogućuju vam optimalnu iskorištenost prostora, s dizajnom i izgledom potpuno prilagođenim vašim željama. Istražili smo kako doći do kuhinje po narudžbi i koje su opće preporuke za dobar dizajn kuhinje.

PARTNERI

Partneri - Elgrad
Partneri - Forest
Partneri - Iverpan
Partneri - Falco
Partneri - Kronošpan
Partneri - Balnco
Partneri - Franke
Partneri - Malagić
Partneri - Kolpa
Partneri - Gorenje

KONTAKT

RADNO VRIJEME TRGOVINE

PON – PET 8-17h

SUB 8-13h

KAKO DO NAS?